keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Kesävaatteita

Maria

Ompa siitä pitkä aika kun oon tänne viimeks kirjotellut :o. On niin pelottavaa kuin nopeesti tää aika menee. 9lk ja peruskoulua jäljellä 3 päivää. Vastahan oli eka jakso ohi.. ja puoli vuotta jäljellä.. ja viimeinen jakso.. viimeinen kuukaus ja nyt viimeiset päivät.
Oon ihan tyytyväinen tähän kevääseen koulun suhteen. Mun kokeet ja projektit on mennyt yllättävän hyvin, vaikken ole edes paljoa panostanut koulun käymiseen. Ens vuonna siihen pitää sit todellakin opetella, että tekee läksyt ja lukee kokeisiin enemmän kun vihkon edellisenä iltana. 
Päättötodistus vähän pelottaa, koska en ole varma minkälainen se on. Joulutodistuksessa mun keskiarvo lukuaineista oli 7,8. Ja 11.kesäkuuta saadaan tietää yhteishaun tulokset. Jännittää paljon.

Eikä oo muuten kauaa siihen kun meidän blogi täyttää 3vuotta! 6-7lk juhannuksen edeltävänä päivänä tämä perustettiin. Vaikka tän blogin aktiivisuus on ollut välillä vähän mitä on, mutta silti tää on vielä pystyssä! 

Käytiin Suskin kanssa eilen itäkeskuksessa shoppailemassa vähän kesävaatteita. Löysinkin melkein kaikki mitä etsin ja tein teille niistä videon. Kävin muuten viime viikolla kampaajalla. Nyt on huonot latvat taas leikattu pois ja niitä lähti aika paljon. Mutta vaikka nää on lyhyemmät niin nää on kivan kevyet ja ei jää joka paikkaan kiinni. Mulla ainakin jää usein laukun hihnan alle latvat ja niitä sitten rieuhtoo siitä pois. 



Otin myös kuvia noista vaatteista. Ostin vielä noiden lisäksi 2 mekkoa, jotka näkyvät videolla. Kuvasin ne henkariin ripustettuina, mutta ne näyttivät niin muodottomilta ja erilaiselta kun päällä. Mutta laitan tohon puhelimella otetut kuvat peilin kautta, jotta näette vähän miltä ne näyttää päällä.



IMG_2504 (2).CR2 IMG_2505.CR2 IMG_2507.CR2 IMG_2509.CR2 IMG_2514.CR2 IMG_2498.CR2


♥: Maria

4 kommenttia: