maanantai 30. toukokuuta 2016

Summer is here!

Maria

Mun ehkä pitäis olla lukemassa historiaa nyt, mutta päätin pitää tauon ja tulla kirjoittamaan teille. 
Joka kesä tulee fiilis, että haluaisi saada uusia vaatteita, muuttaa vähän tyyliä ja hankkia kaikkea kivaa. Talvisin, ainakin mun shoppailufiilis on vähän kadoksissa. Silloin etsin mahdollisimman lämpimiä ja mukavia vaatteita. Mutta kun tulee lämpimät ilmat haluan nauttia lämmöstä ja auringosta! Kumpa vielä täällä Suomessa riittäisi tota aurinkoa koko kesäksi. 

Kokosin teille kolme asukokonaisuutta, jotka sopivat kaikki kesän helteisiin, mutta ovat vähän eri tyylisiä. 


   Linkit vaatteisiin : toppi , shortsit, sandaalit, aurinkolasit 
Tätä asua käyttäisin festareilla ja rannalla. Topin alle voisi  laittaa bikinit ja tässä asussa ei tulisi ainakaan liian kuuma. 

Tämä asu sopii hyvin juhlaan tai ihan normaaliksi kesäpäivän asuksi. Arkiseen käyttöön korottomat kengät olisivat huomattavasti mukavemmat, mutta tykästyin noihin vaaleisiin korkokenkiin paljon! 


Viime aikoina oon tykästynyt paljon valkoiseen ja kultaiseen. Harmi vaan, että ainakin valkoinen on vaikea väri vaatteissa, sillä se menee helposti likaiseksi. Himoitsen uusia valkoisia kenkiä, mutta viime kesäiset valkoiset converset on mennyt sen verran likaisiksi, että en tiedä viitsinkö. Ehkä juhlallisemmat valkoiset kengät pysyisi parempana, kun ne ei olisi arkikäytössä. 

Kaksi vuotta syksyllä ostin ensimmäisen "shortsiasun", en tiedä mikä olisi hyvä nimitys. Tykästyin niihin viime kesänä vielä enemmän ja täksi kesäksi ois kiva saada joku uusi shortsiasu. Mun mielestä ne on paljon käytännöllisempä, kuin mekot, sillä ne ei lähde tuulen mukana minne sattuu. Voi olla paljon huolettomin mielin. Myös toi kollaasissa oleva lierihattu, on sellainen jonka aijon täksi kesäksi hankkia. Viime kesän ja syksyn katselin niitä kaupoissa ja joka kerta sovitin ja mietin että ostaisinko. 


Kertokaa mitä piditte postauksesta ja saitteko ehkä jotain ideoita kesän asuihin? Tykkäsin tosi paljon tehdä tätä postausta ja käytin siihen enemmän aikaa kun olin suunitellut. Nyt pitää palata hissankirjan pariin. Huomenna on viimeinen kunnon koulupäivä ja sitten alkaa kesäloma. Jee!

Postaus on toteutettu yhteistyössä Sheinsiden kanssa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti