maanantai 18. heinäkuuta 2016

Weekendit lähestyy

Maria

Oon Aijulla ja Aijun koneella, joten tässä kirjoituksessa ja kuvissa on hiukan säätämistä. En osaa kirjoittaa tällä näppäimistöllä kunnolla ja Applen käyttöjärjestelmä on tosi outo. Enköhän opi nopeasti. 

Alettiin eilen puhumaan Weekendeistä ja missä yövytään tms. Tuli siitä mieleen tulla kirjoittamaan edessäolevista festareista. Weekend festivaali järjestetään Helsingin Kyläsaaressa 5-6 pv elokuuta. Oltiin siellä viime vuonna ensimmäistä kertaa ja kirjotin molemmista päivistä postaukset. ( 1. pv & 2. pv
Kuvasin postauksessa ensimmäistä päivää näin : "Päivä meni sitten siinä, kun kuunneltiin musiikkia, tansittiin ja pompittiin niin paljon etten jälkeenpäin ymmärrä miten ihmeessä energia riitti siihen." Muistan sen tunteen kun vaan hypittiin ja tanssittiin siellä molemmat päivät ja illat. Istuttiin ainoastaan syönnin ajaksi paikoillemme. Ensimmäisen päivän jälkeen mentiin Suskin kanssa meille metrolla ja toisena iltana iskä tuli hakemaan mut. Vasta silloin kun istu ja oli paikallaan niin jalkoja rupesi särkemään ja tuntu ettei ikinä pystyis kävelemään. Mutta kyllä sitä sitten taas seuraava päivänä jakso hyppiä ja tanssia. 
Weekendeillä ehkä paras tunne on se, että siellä satojen ihmisten joukossa tanssiessa tulee todella vapautunut fiilis. Se on viimeinen kesäloma viikonloppu ja sillon ei tule yhtään mietittyä mitään koulua, päinvastoin. Muistan viime wknd:llä ajatelleeni loppuillasta kun tanssittiin, että vielä viimeisen kerran tänä kesänä otetaan ilo irti ja ollaan miettimättä mitään turhaa. 

Weekendeihin on alle kuukausi ja nyt odotan niitä vielä paljon enemmän kuin viime vuonna. Nyt osataan varautua vähän paremmin siihen minkälaista siellä on. Ainakin ruokaan varaan enemmän rahaa. En ollut aikaisemmin tajunnut kuinka kallista festariruoka on. Nyt myös luen sääennustusta tarkemmin. Mulla oli viime vuonna molempina päivinä mustat farkut ja läkähdyin sinne. Toivottavasti nytkin olisi yhtä lämmintä! 
PicMonkey Collage2 PicMonkey Collage PicMonkey Collage3 IMG_7722


Toivon, että tänäkin vuonna wknd:it olisi yhtä mahtava, kuin viime vuonnakin! Ainakin oon parhaassa seurassa, sillä mennään samalla porukalla kuin viime vuonakin. Meitä tulee sinne ainakin minä, Aiju, Anni ja Suski, eli mun parhaimmat kaverit. Kertokaa jos joku teistä on tulossa sinne! 
Kuvat on otettu puhelimen kameralla, joten laatu on vähän mitä on...

Ootteko käynyt tänä kesänä festareilla ja jos olette niin missä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti