keskiviikko 3. elokuuta 2016

girls night

Olin kokonaan unohtanut nämä kuvat viime tiistailta kun mun parhaat kaverit oli meillä. Suski tuli meille jo edellispäivänä yöksi. Halusin emännöidä kerrankin ja tehdä hyvää syötävää tytöille. Käytiin Suskin kaa kaupassa ostaan iso kasa hedelmiä, sekä mansikoita ja suklaata. Tämä kattaus tuli yllätyksenä Annille ja Aijulle. Ne tosin hieman pilas sen, sillä odotettiin niitä tyyliin ikkunassa ja sitten tulee viesti "menee vielä hetki, käydään hesessä". No kyllä herkut maistu silti ja tytöt tykkäs!

Meillä oli tosi ihana ilta ja saatiin pitkästä aikaa olla porukalla yhdessä. Anni ja Aiju on molemmat ollut melkein koko kesän töissä ja asuvat Tervakoskella, joten näkeminen on hiukan hankalampaa. Istuttiin koko ilta sohvalla, puhuttiin, naurettiin ja kuunneltiin musiikkia. Mennään viikonloppuna Weekendeille tällä porukalla ja en malta oottaa!

Tarjolla oli siis hedelmäsalaattia, suklaamansikoita ja vesimeloni-mansikka-juomaa. Toi juoma tuotti vähän ongelmia, koska en osannut käyttää meidän blenderiä. Lopulta tein sen sauvasekoittimella. Siihen tuli siis vesimeloonia, jäisiä mansikoita, spriteä ja sokeria.


IMG_9203 IMG_9206 IMG_9208 IMG_9222 IMG_9220 IMG_9207

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti