tiistai 6. tammikuuta 2015

New Year 2015

Maria: Ja vuosi on vaihtunut. Kauhee kun tuntuu että viime uudenvuodesta on ihan sika vähän aikaa. Ja nyt ollaan jo puolessa välissä viimeistä peruskoulun luokkaa. Huhuh.. Miten tää aika menee tällei? Vaikka koko ajan odottaa tulevaisuutta ja sitä että on täysi-ikäinen niin yritän nääkin hetket muistaa, koska ihan varmaan näitäkin aikoja kaipaa samanlailla kun nyt niitä ala-aste aikoja. Mun piti tehä vielä ennen uuttavuotta postaus, mihin laitan kuvia viime vuodelta. Mutta sitten en ehtinyt, joten ajattelin että laitan tähän nyt jonkun kollaasin.

Viime vuonna tapahtui kyllä vaikka mitä. Viime vuoden alkuvuodesta olin 8lk, eri koulussa, sielläkin vielä vähän arkaillen, sitten pääsin kunnolla siihen juttuun mukaan ja mun ihanien kavereiden porukkaan kunnolla mukaan. Kävin Lontoossa, vietin ihanan kesäloman, mahtavan riparin, tutustuin ihan sikana ihmisiin riparilla, ajeltiin skoottereilla, vietin taas ihan parhaan viikon Katinkullassa. Sitten menin uuteen kouluun, Suskista ja musta tuli paremmat ystävät kun oltiin nyt samalla luokalla, tutustuin taas lisää ihmisiin, kävin paljon Tampereella ja Tervassa, kävin Teneriffalla, vietin ihanat synttärit meillä kavereiden kanssa ja vietin joululoman kavereiden kanssa, enkä muista millon olisin nauranut niin paljon. ♥

2014

Vietettiin uutta vuotta Suskin vanhassa kämpässä Tervassa. Oli muuten ihan sika hauskaa :´D. Laitan tähän pari kuvaa, jotka on kylläki puhelimella otettu. 
IMG_0978


IMG_1226 IMG_1186
mekko on muuten Seppälästä, jos joku miettii. Oli alennuksessa 25e, alunperin 50e

Kertokaa miten te vietitte teidän uudenvuoden ja teittekö uudenvuoden lupauksia! :)

♥: Maria

3 kommenttia:

  1. Oi oot niin kaunis :) susta on vaan tullut yhä kauniimpi! :) ja sun kroppakin on ihana <3 unelma

    VastaaPoista