lauantai 27. joulukuuta 2014

my day

Olin ennen joulua Tervassa pari päivää. Menin sunnuntaina bussilla sinne, sain onneksi kyydin motarinvarrelta ja mentiin Aijun ja Annin kanssa Annille. Olin siis ekan yön Annilla. Juteltiin kaikkea, meikatiin ja naurettiin. Kaipaan Tervasta sitä että saatoin mennä koska tahansa Annille tai muulle kaverilla ja olla siellä iltaan ja lähteä kotiin. Asuttiin pienempänä ihan Annin naapurissa joten sillon riitti kun käveli tien yli ja soitti ovikelloa. No ainakin näitä hetkiä osaa arvostaa. En taas muista millon olisin nauranut noin paljon kun kahden päivän aikana tervassa. Käytiin Annin kaa jossain vaiheessa saattaan Aiju kotiin. No ei siitä oo varmaa kilsaakaan Aijulle mutta mentiin kuitenkin ja oltiin siellä vähän aikaa. Sit mentiin Annille ja katottiin leffaa. Mentiin jo aika aikasin nukkumaan kun molempia väsytti niin paljon :´D.

Maanantailta onkin toi myday joten en paljon selitä. Mentiin Aijun kanssa Marille, jonnekka tuli Jenna ja Elise. Ei tehty mitään ihmeellistä, kuunnteltiin musaa, naurettiin ja noi sääti ja riehu omiaan. :´) Mari meni syömään perheensä kaa niin mentiin Aijulle. Paistettiin lettuja ja muokattiin videota. Sitten menin takasin Marille, jonnekka jäin yöksi. Meiän piti mennä jo joskus 2 aikaan nukkumaan, sitten ei kuitenkaan menty ja valvottiin lopulta 4. Nää on näitä hetkiä joita tuun muistelemaan pitkään. Istutaan Marin kanssa niiden keittiössä puol 4 yöllä, juodaan maitoa purkista ja syödään ruisleipää. Yritetään olla mahdollisimman hiljaa, mutta molempia vaan naurattaa. 

Tiistaina menin bussilla takaisin Helsinkiin. Olin vaan kotona ja autoin jossain jouluvalmisteluissa. Okei, oikeestaan tein aika vähän. Olin koneella, mutta ainakin pysyin pois tieltä.

Tässä nämä kaks videota, jotka mainitsin. En tiiä miks mutta musta tuntuu että tää teksti ei kuulosta ihan sujuvalta. Kirjotan samanlailla kun ennenkin. Kertokaa jos tää kuulostaa tosi tönköltä tai jotain.



Oon menossa taas uudeksi vuodeksi Tervaan ja oon siellä varmaan pari päivää, tai mahdollisimman pitkään jos saan vaan yöpaikan jostain :´D. Otan kameran mukaan, jos sais vaikka kuvattua jotain sieltä. Oon nyt Tampereella ja en tiiä kuinka paljon kannan kameraa mukana, mutta yritän ainakin jotain postata välillä.


♥: Maria

1 kommentti:

  1. Nam's, letut on hyviä. Kun taas teette joskus niin laittakaapas taikinaan lusikallinen vanilijasokeria ja vähän kanelia. Saatte hieman eri vivahteen makuun ja tuoksuun paistaessa.

    VastaaPoista