tiistai 24. maaliskuuta 2015

Summer is coming

-ehkei ihan vielä, mutta kyllä se sieltä pikkuhiljaa on tulossa. Viime viikolla säät oli ainakin sellaiset että olis tehny mieli vaan mennä rannalle loikoilemaan ellei olis pelänny keuhkokuumetta seurauksena siitä. Parina viime päivänä säät ei oo ollu niin hyvät, mutta eiköhän noi viel palaa. 

Ei oo mitään parempaa tunnetta. Okei se on paras sittenkun tulee oikeesti helteet. Mutta tähän aikaan vuodesta tämä! Oot koulussa, meinaat nukahtaa siihen pulpetille ja haluat vaan päästä kotiin katsomaan netflixiä. Sitten huomaat että ulkona on pilvetön sää, aurinko paistaa. Pääset koulusta, takin voi avata, aurinkolasit päähän, pääsee ajamaan skoballa. (ei oo korttii, joten mun kohalla pääsee istumaan kyydissä :D) Enään ei teekkään mieli mennä kotiin, pimeeseen ja tunkkaseen huoneeseen. Suski oli viemäs mua yks pv kotiin skoballa. Sitten huusin sille että mennäänki rannan kautta. Asutaan ihan rannan vieressä, joten ei pitkä matka ollut. Kuvailtiin ja fiilisteltiin siellä ja sitten oltiin lähdössä. Oltiin taas melkein mun kodin kohal ku huusin uudestaa et ei mennäkkää viel. Mennää hakee jätskii. Käytii ostaa puffetit ja mentiin takas merenrantaan syömään ne. Ihanaa! Kun menin vihdoin kotiin niin menin parvekkeelle istumaan koiran ja musiikin kaa ja pelkästään fiilistelemään. 

Toivottavasti tekin ootte fiilistellyt auringosta täysillä, koska pimeän talven jälkeen se on todellakin tarpeessa. Rakastan myös mun uusia aurinkolaseja joten oon innoissani kun pääsen käyttämään niitä! 

Tässä kuvia mitä oon ottanut puhelimella parin viime vk aikana. :)








Tässä vielä video, jonka kuvasin tänään.

♥: Maria

3 kommenttia:

  1. Moi koska alotit meikkaamisen? Toivon, että vastaat :) Kiitos jo näin etukäteen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 6lk säänöllisesti, mutta nyt kun ajattelen olisin voinut aloittaa vasta ylä-astella. :)

      Poista
  2. Ihana video :) Näin aamulla aikaisin heränneenä mukava katsoo ja kuunnella rauhallista kertomustasi maailman menosta. Kivaa kevään kulkua ja kesän odotusta vain :)

    VastaaPoista