lauantai 20. kesäkuuta 2015

3v!

Alexandra & Maria

Moi! Kirjoitetaan tätä postausta yhdessä Aijulla kello 2 yöllä. Vaikka ollaan nyt jo seuraavan päivän puolella niin kun kirjoitan tästä päivästä, tarkoitan eilistä eli lauantaita. Ei olla tänään tehty oikeen mitään järkevää. Tultiin Aijulle ja syötiin, nukuttiin parin tunnin päikkärit ja syötiin lisää. Sitten ajateltiin keksiä jotain järkevää tekemistä ja kaivettiin singstarin mikit esiin ja laulettiin tosi pitkästä aikaa sitä. Tuli tosi nostalginen fiilis kun niitä biisejä lauleltiin. Käytiin joku tunti sitten saunassa ja tehtiin cappuccinoa. 

Maria: "Tälläisistä yökyläilyistä tulee mieleen kun pienenmpänä oltiin saatu järjestettyä yökylä toisen luo. Valvotiin pitkään, pelailtiin ja syötiin herkkuja. Nyt on vähän sama fiilis. Vaikka oon ollut Aijulla yötä suht. usein niin tätä fiilistä oon kaivannut. Oon täällä nyt pari yötä ja saa nähdä jaksaako tätä joka ilta. Ollaan tunnettu Aijun kanssa ensimmäiseltä luokalta lähtien. Ja oon onnellinen että vaikka muutin kaksi vuotta sitten pois Tervakoskelta niin meidän ystävyys on säilynyt samanlaisena ja se on omallatavallaan myös vahvistunut."

IMG_9305
Viime kesän lopussa otettu kuva Vuokatista.
Tän postauksen ideana oli kuitenkin tulla kertomaan että siitä on nyt tasan 3 vuotta kun perustettiin meidän blogi ja youtube-kanava. Kirjoitettiin muistaakseni viime vuonna samaan aikaan postaus jossa oli samaa asiaa mutta eipä se varmaan haittaa. Varmaan siitä on jo vuosi kun 2 vuotta tuli täyteen. Tuntuu että siitä on niin vähän aikaa. Vuosi mennyt pelottavan nopeesti. 

Perustettiin tämä blogi siis juhannuksen jälkeisenä päivänä. Silloin oli 6lk-7lk kesä. Saatiin idea yhteisestä blogista kun oltiin juhannuksena Aijun mummulassa. Silloin se tuntui mestari-idealta ja onhan se ollut sellainen. Ei oo tarvinnut katua, vaikka vanhat postaukset ja videot hävettääkin. Mutta jostainhan sitä pitää aina kehittyä. Aktiivisuus blogissa on ollut välillä vähän vähäistä, mutta ei oo silti tullut kertaakaan mieleen lopettaa tätä. 

IMG_9629
Tämä kuva myös viime kesältä.
11637973_919381958103602_260391803_n
Ja tässä varmaan kuukauden vanha kuva meistä.

Tuhannesti kiitos teille kaikille, jotka ootte seurannut meidän blogia tai videoita! 


2 kommenttia:

  1. ootte niin kauniita!

    VastaaPoista
  2. Moi! Teidän blogia on mukava ja helppo lukea, Se on myös todella mielenkiintoinen :)

    VastaaPoista