keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Aijulla yökyläilyä

Maria

Moi! Oon ollut viime aikoina aika paljon Tervakoskella. Ei siinä mitään, tykkään olla siellä. Tutut maisemat, ei paljon ihmisiä ja parhaat ystävät. Menin siis perjantaina Tervakoskelle. Saatin mun veljen kaa kyyti sinne iskältä, kun se oli ajamassa Lahteen. Perjantaina vietettiin juhannusta pienellä porukalla. Oltiin eka Annilla ja meikkasin Annia. Se on nykyään melkein jo käytäntö että kun oon Annin ja Aijun kanssa niin meikkaan ne. Tykkään meikata toisia ja haluun kehittyä siinä vielä niin mikäs siinä. Tilattiin Aijun kanssa ruokaa paikallisesta ravintolasta. Anni laitto mun hiukset ja mentiin sitten ulos. Oltiin vaan ulkona ja nautittiin ihmeen hyvästä ilmasta. Olin pelännyt että sataa vettä, mutta ei se sade tolle päivälle osunut. Onneksi!

Lauantaina mentiin vaan Aijulle ja syötiin hyvää ruokaa. Molempia väsytti niin mentiin nukkumaan pariksi tunniksi. Herättiin sitten illalla ja molemmilla oli nälkä. Päätettiin sitten ajaa, sateesta huolimatta Linnatuleen. Syötiin siellä ja ajaettiin takas Aijulle. Mietittiin mitä tehtäisiin ja jompikumpi sai idean että mitäs jos kaivetaan singstar esiin ja lauletaan. No siinä vierähti pari tuntia. Yhden aikoihin yöllä mentiin käymään saunassa. Ja jossain vaiheessa tehtiin cappuccinot.

Taidettiin sunnuntaina johonkin 14 asti nukkua. Sitten Mari tuli käymään Aijulla. Jossain vaiheessa lähdettiin Marin ja Jennan kanssa ulos. Käytiin kaupassa ja pidettiin pienimuotoinen piknik ulkona. Siellä iltaan asti istuskeltiin vaikka hyttyset vähän kiusas. Mentiin Aijulle kymmenen aikoihin ja taidettiin me aika myöhään valvoa. Tää on tää kun kesälomalla menee unirytmi sekaisin. Tai noh, Aijulla se palautuu nopeesti kun sillä on töitä.

Maanantaina nukuttiin taas pitkään ja tehtiin amerikkalaisia pannukakkuja "aamupalaksi". Kello tais sillonki olla jotain kolme päivällä... Taidettiin olla vaan sisällä koko päivä. Illalla joskus kaheksalta saatiin itsemme ulos. Käveltiin syömään pizzaa, jota loppuenlopuksi ei jaksettu ees puoliks syödä... Kyllä me elettiin tää vklp aika terveellisesti. :) Sitten oltiin vielä Marin kanssa ulkona. Oltiin jo menossa takaisin Aijulle, mutta saatiin parempi idea ja lähettiin ajelemaan linnatuulen. Kello oli jo aika paljon kun tultiin takaisin ja alko olla jo aika kylmä. Mutta nää on sellaisia kesäiltoja, joita rakastan ♥.

Tiistaina oltiin vaan sisällä ja kuvattiin teille itseasiassa videokin! Toivottavasti Aiju saa sen muokattuu pian. Lähdettiin sitten Aijun isosiskon mukaan käymään Willassa. En ostanut mitään mutta käytiin syömässä subissa. Lähdin siitä sitten junalla Helsinkiin. Ja täällä oon ollut nyt päivän ja huomenna taas lähden.

Tähän tulee nyt puhelimesta kuvia tolta ajalta, kun olin Tervassa.

IMG_6408 kollasi Collage Collage2 Collage3

Tähän postaukseen tuli vähän enemmän tekstiä, kun piti. Kävin kesken tän kirjottamista lenkillä niin toivottavasti ajatukset ei oo karkaillu pahasti. Yritetään kestää näitä sateisia kesäpäiviä, ehkä ne aurinkoiset on vielä tulossa. Todella toivon niin... 

♥: Maria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti