torstai 25. kesäkuuta 2015

Tallinnan ostokset, Maria

Maria

Oon unohtanut kokonaan näyttää teille mitä ostin kun oltiin Tallinnassa. Aiju teki siitä postauksen, joka on alempana. Kuvasin nää heti seuraavana päivänä kun tultiin sieltä, mutta unohdin ihan kokonaan. En paljoa ostanut, kolme juttua. Tässä ei ole kuin kaksi, koska en tiedä miksi en kuvannut sitä toppia minkä ostin. Se on kuitenkin sellainen H&M:stä punainen napapaita.

IMG_2528.CR2 IMG_2529.CR2
Ostin sieltä laivalta tämän Lóréal parisin luomiväripaletin. Ja oon ihan rakastunut tohon! 
Maksoin tosta 22.50e.
IMG_2530.CR2 IMG_2533.CR2
Sitten tämä toinen rakkaus... Oon kuullut näitä real techniquesin siveltimiä kehuttavan paljon. Ja ihan syystä. Ostin tämän meikkivoide siveltimen, melkein ostin yhden toisenkin siveltimen. Nyt harmittaa etten ostanut sitä. En tiiä saako näitä suomesta. En oo ainakaan missään nähnyt, mutta netistä näitä voi ainakin tilata! 

Tässä tälläinen pikanen postaus. Laitan tohon alle vielä videon mikä kuvattiin Aijun kanssa tiistaina.


♥: Maria

5 kommenttia:

  1. Moi ihanat ♥ Milloin teit Maria sen videon siskosi Liljan kanssa ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi :3 on siitä ny pari viikkoo ainaki, en muista. Aika kuluu niin nopeesti etten muista mitä on tapahtunu ja millon :D

      Poista
  2. Moi Maria. Aattelin tänne blogiin kirjottaa tän kommentin koska en youtubeen voi. Toivon että vastaat. Jos mää en nyt ihan väärin muista niin säähä taidat tykätä jonne aaronista siit laulajasta. Nii mun asia koski siis sitä että ootko kattonu semmosen dokumentin maikkarilta ku "yksinäisyyden yllättämät" nimittäin myös jonne aaron on kertomasa itestään siin ja yksinäisyydestään. Kannattaa ehottomasti käyä kattoo se nyt vaikka puhelimel katsomosta. Se dokumentti oli tosi koskettava ja oikeesti itkin yhes vaihees et kui surullista on ku joku ihminen on yksinäinen:( mut toivottavasti luet tän ja vastaat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! ja kyllä tykkään ja käyn ehtottomasti katsomassa. kiitos vinkistä! :)

      Poista
  3. Ootteko poistanu kaikki videot youtubesta? Ainakaan miä en näe siellä enää mitään ja tässä postauksessa oleva video ei myöskään toimi :/

    VastaaPoista